top of page

Nettside og rebranding Daycloud

Da er Daycloud sin nye visuelle identitet og nettside offisielt lansert www.daycloud.no Målet vårt her var først og fremst å gi brandet en personlighet gjennom å spisse målgruppen og budskapet, bilder som gjenspeiler brukerne av appen og en lettforståelig og tydelig tekst.

Daycloud manglet dessuten en konkret målgruppe og dette var en viktig jobb innledningsvis. Ettersom en av hovedfordelene med appen er at bildene lastes opp og ned i høy kvalitet, og at det er veldig enkelt å dele og holde oversikt over bilder som tas i forbindelse med arrangement, er bryllup, dåp, konfirmasjon og lignende, ble det tidlig klart at kvinner 25-45 år er en hovedmålgruppe. Familie og ferie er en annen. Vi valgte derfor å bruke bilder som de potensielle brukerne kan identifisere seg med. 

Nettsiden har både på desktop og mobil enkel layout med fokus på nedlasting – som jo er selve hensikten med nettsiden. 

Daycloud har delt noen fine ord om samarbeidet her Vi er selvfølgelig litt subjektive nå, men vi anbefaler virkelig appen altså. Den gjør bildedeling mye enklere enn andre alternativ og bildene lastes opp og ned i høy kvalitet. Prøv den selv å se! App Store Google Play

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page