Siden sist

02.05.2018

Det siste halvår har vært innholdsrikt.  Først ble vi kontaktet av Bedriftshelsetjenesten Trondheim, som i januar offisielt slo seg sammen med Innherred HMS og ble Midt-Norges ledende aktør innen HMS og bedriftshelsetjenester. De ønsket hjelp med branding/merkevarebygging og ønsket et tilbud fra oss. Vi vant anbudet og Cathrine jobbet som markedsrådgiver, bisto strategisk i forbindelse med utvelgelse av navn og uviklet en ny visuell identitet. Resultatet er Agenda HMS - www.agendahms.no.

 

Før jul utviklet og gjennomførte vi markedskampanjen til Barnas Skidag, i forbindelse med deres 25-årsjubileum. Her hentet vi inn og jobbet tett sammen med InCreo performance på digital markedsføring

 

Dette halvåret har dessuten Cathrine etablert CreativeMornings Trondheim, og 19. januar ble første arrangementet gjennomført. Sjekk ut Facebook siden for bilder og informasjon.
 

Det har vært et innholdsrikt år med andre ord. Nå ser vi frem mot en spennende vår, blandt annet skal vi også i år jobbe med Juba Juba og lage barnefestival på festningen i Trondheim i juni.

Illustrasjon: vår nye CreativeMornings Trondheim Rooster, laget av dyktige Skurktur 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg

5.2.2018

10.7.2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Leaf-logo-v2_ikon.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now