Videomarkedsføring. Vinn eller forsvinn for bedriften din!

03.30.2017

I dag lanserte Klipp og Lim sin nyetablerte videoklubb på Nova Kino i Trondheim. Her fikk vi en soleklar bekreftelse. Er ikke video en del av markedsføringsstrategien din fremover kommer du til å bli utdatert og uinteressant for kundene dine før du aner ordet av det. 

 

Så aller først, la det ikke herske noen tvil. Selv om vi videre her snakker om år og fremtiden, så må du komme i gang nå! Det tar tid å bli god. Skal du treffe målgruppen din og få resultater, må du bli god. Og selv om du kan få hjelp utenfra, er det essensielt at du har en fot på ballen selv i tillegg.

 

For det holder ikke om du lager og deler en video i ny og ned, du må ha volum. Høy frekvens, korte snutter. En god idé kan være å lage en fullversjon og dele opp og bruke den på ulike måter. Men få det under huden først som sist, lek og lær. Ikke vær redd for å feile. Veien blir til mens du går. Fordelen med digitale medier er at du enkelt kan teste og få feedback umiddelbart. Test på venner og familie før du legger ut offentlig. Du kan også spørre noen av de eksisterende kundene dine om de skjønner budskapet ditt. Om de føler det er relevant. Still konkrete spørsmål iht. målsetningen din. 

Et viktig aspekt for å lykkes med en video er å fortelle gode historier. 

Her er et godt eksempel på det: Storm og Tinde – en film om fjellrevens framtid
som Klipp og Lim laget på oppdrag fra blant annet Miljødirektoratet.

 


Kampen om oppmerksomheten intensiveres mer og mer for hver eneste dag som går. Alle vil si noe. Overalt. 24/7 i alle kanaler. Kunden din sitter med telefonen i hånda når han/hun spiser middag. Sitter på bussen. På jobben. I sengen. Når de ser film (hele 54% i følge Klipp og Lim her i dag). 

 

I mai 2016 rapporterte facebook at vi på verdensbasis bruker 50 minutter hver dag på plattformen, som i rekordfart er i ferd med å bli en tv-kanal også.

 

Så konklusjonen er klar. Video og sosiale medier vil dominere fremover og du må henge med!


Vi har allerede kastet oss på selv og én ting er bra sikkert. Video er gøy. Responsen på denne var formidabel.

 

 

Vil du komme i gang med video? Ta kontakt med meg på mail eller bruk skjemaet her, så skal du få noen gode råd helt uforpliktende om hva du kan gjøre uansett budsjett. Både selv og sammen med oss eller andre.

"Within five years most of what people consume online will be video"

Mark Zuckerberg, CEO Facebook, USA Today, november 2016

Hva sier ekspertene? Her er et lite utdrag fra Klipp og Lims halvdagsseminar i dag, hvor de lanserte sin nyetablerte videoklubb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg

5.2.2018

10.7.2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Leaf-logo-v2_ikon.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now